• Welkom bij UKG

    UKG™ bundelt de kracht en innovatie van Ultimate Software, Kronos en PeopleDoc; drie marktleiders die samen 70 jaar ervaring op het gebied van HR-oplossingen hebben. Deze bedrijven stonden ieder al bekend om een mensgerichte bedrijfscultuur en samen streven we er dan ook naar om werknemers en ondernemingen overal ter wereld te blijven inspireren en ondersteunen, om zo nieuwe kansen en mogelijkheden voor onze medewerkers, onze klanten en onze branche te creëren.

Previous Next

Awardwinnende HR-oplossingen – Een Compleet Productaanbod

Globale Workforce Management

Ontdek de kracht van een wereldleider in workforce management met UKG Dimensions™. Gebouwd op een intelligent platform, UKG Dimensions biedt operationele inzichten en verhoogt uw grootste succesfactor: uw mensen.

Flexibele en eenvoudig te integreren HR

Beheer het volledige werknemerstraject door middel van één enkele oplossing. Bied uw onderneming en personeel de mogelijkheid om HR, talenten en payroll nog efficiënter in te zetten, zodat u meer tijd overhoudt om een gepersonaliseerde en mensgerichte employee experience te creëren.

Effectieve HR Service Delivery

Bied uw werknemers een gepersonaliseerde employee experience en optimaliseer de impact en flexibiliteit van HR, vanaf elke locatie en op ieder moment. UKG HR Service Delivery™ biedt u een betere manier om personeel te ondersteunen bij werknemersverzoeken en belangrijke werk- en privéaangelegenheden, door middel van HR-digitalisering, Process Automation en inzichten in serviceniveaus.

Maak kennis met onze klanten

Bij UKG staat u als klant op de eerste plaats. Daarom creëren wij producten die zo zijn ontworpen dat ze uw personeel en organisatie inspireren tot groei en verdere ontwikkeling. Ontdek hoe onze klanten de samenwerking met UKG hebben ervaren.

Bij UKG staat de mens centraal

Wij staan achter ons motto en geloven dat medewerkers hun talenten veel beter kunnen ontwikkelen en inzetten wanneer ze zich gewaardeerd voelen. Hierdoor leveren werknemers een positieve bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling, evenals die van het bedrijf én de samenleving als geheel.

Lees meer over:

De bedrijfscultuur van UKG

Informatiebronnen

Benut de meest recente thought leadershiptools en informatiebronnen, zodat uw zakelijke besluitvorming én beslissingen omtrent personeelsmanagement altijd goed zijn onderbouwd.

whitepaper

Medewerkerservaring 2.0

Hoe u technologie kunt inzetten om van binnenuit een winnende bedrijfscultuur te creëren. (Engelstalig)

whitepaper

Het complete draaiboek voor HR-technologie in tijden van crisis

Ontdek hoe u de beschikbare HR-technologie kunt gebruiken om uw bedrijfsprioriteiten te optimaliseren en de wensen en behoeften van uw medewerkers te integreren in uw geautomatiseerde processen. (Engelstalig)

whitepaper

Op weg naar diversiteit, inclusiviteit, gelijke kansen en het gevoel erbij te horen

Ontwikkel een modern medewerkerstraject met deze kernwaarden als richtsnoer. (Engelstalig)

Neem contact met ons op

Ontdek zelf hoe payroll- en HR-oplossingen u op weg helpen bij het creëren van een betere employee experience voor uw personeel.

Wilt u meer weten?